söndag 19 april 2015

Helgen

Helgen spenderades i släktens sommarhus på landet, såsom vi spenderat de senaste helgerna tillsammans, Sonen Jag och hans Mamma.

Då mamman inte träffat sonen speciellt mycket under förra året har vi ändå försökt få till att dom träffat varandra regelbundet nu och en tid tillbaka sedan vi kom ifrån Grödbygården.

Som vanligt skiner sonen upp som en sol när man berättar att vi ska åka och hämta mamma och åka ut till landet. Han tjatar om mamma nästan hela bilresan som tar nästan en timme.

Han är noga med att vi finns inom synhåll båda två när vi gör något tillsammans. Är vi ute vill han gärna köra runt med sin lilla skottkärra eller sin lilla gräsklippare.
Men sin mamma och pappa har han stenkoll på hela tiden.

Vi har alltid börjat helgen med att handla på fredagen, då i Hässleholm. Sonen vet rutinerna, direkt när han ser affären, säger han vagn, för han vill alltid åka i kundvagnen, då menar jag sitta i vagnen och inte i den här utfällbara sittdelen i vagnen.
Han är noga med vad vi stoppar i vagnen, var sakerna ska ligga osv.

När det sedan ska betalas, då ska han alltid hjälpa till (Helpa) som han säger, att lägga upp varorna på bandet.
Han är en mycket ordningsam och vaken liten kille.

På landet finns det djur och natur som han är mycket förtjust i. Katter, Hundar, Igelkottar, Ekorrar Kor och Får.

Förra helgen flög vår hund på en igelkott på kvällsrundan. Vi tog om hand om den, lät den sova i en plåtbalja över natten för att se att den klarade sig, gav den mat och ställde den på terrassen , sonen hade stenkoll på den, han ville så gärna klappa den, men han förstod samtidigt att det var ett vilt djur och att man bara fick titta på den.

Så på morgonen släppte vi ut den, den travade försiktigt ut ur baljan och sakta in i skogen igen, såg ut att må fint. Så fort vi tar fram baljan nu så säger vår pojke "Iggekott" och pekar ner i baljan. Hade han kunnat så hade han haft en djurpark.



Några bilder på vår underbara son.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar